Mag ik mij even voorstellen: 

Ik ben Ivonne: psycholoog. Voor elke deur die sluit opent er een nieuwe wordt vaak gezegd. Op zoek naar de deur waarachter een uitdagende positie schuilt waarin ik mijn kennis kwijt kan, heb ik al snel besloten zelf die ruimte en de deur ernaar toe te creëren. Zo ontstond Psychologisch adviesbureau Rijnmond.
Ik bied respectvol hulp bij stress, burnout klachten, depressie, dwangneuroses, psychosociale problemen, rouwverwerking en het
versterken van je zelfbeeld.

Mindfulness, het met volle aandacht zijn in het hier en nu, geeft rust in je leven en in je hoofd. Naast individuele toepassing is een groepstraining leuk te ervaren en waardevol om te krijgen. Bij mij kun je terecht. 

Visie en missie
Ik adviseer en begeleid met compassie en volle aandacht zodat je op eigen kracht weer
verder kunt.

Werkzaam

Als ouderenpsycholoog/gedragsdeskundige bij Stichting Middin, Zorgcentrum Rubroek in Rotterdam.

Samenwerkingsverband

Met Merk Hoe Sterk heb ik een samenwerkingsovereenkomst. MHS is werkzaam is op het gebied van trauma- en herstelbegeleiding, alsmede op het gebied van personenschade en complex verzuim. De dienstverlening richt zich op coaching en counseling in relatie tot diverse klachtengebieden, waaronder PTSS, depressie, burn-out en angststoornissen.

Vrijwilligerswerkzaamheden

Met de Depressievereniging ben ik in contact gekomen op zoek naar de verbinding van de theoretische invalshoek in de klinische praktijk met de praktijkervaring van cliënten. Dit om psychologische ondersteuning bij depressie zo nauw mogelijk te laten aansluiten op de behoefte van de cliënt. Vanuit het cliëntenperspectief beoordeel ik onderzoeksvoorstellen zoals vanuit het Trimbos-instituut.

De Alzheimerstichting draag ik een warm hart toe en ik ben gespreksleider bij het Alzheimer-café in Hellevoetsluis.

Tenslotte  

Veel ervaringen in het leven hebben met elkaar te maken en mijn
hulp en advies bevat een breed spectrum waarbij ik meerdere therapieën kan inzetten. Empathie tonen en handvatten bieden hoe met de situatie om kan worden gegaan, toekomstgericht meedenken en perspectief bieden is hierbij mijn kwaliteit.